Safety Update Programma

Descon BVBA
Organisatie: 
Descon BVBA
Activiteit: 
Bijscholing
Datum: 
Vrijdag 23/11/2018 - 08:00 tot 16:30
Prijs: 
280 €
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur arbeidsgeneesheer, Preventieadviseur psychosociale aspecten, Preventieadviseur ergonoom, Preventieadviseur hygiënist, Werkgever of lid van de hiërarchische lijn, Syndicaal afgevaardigde, Vertrouwenspersoon, Human Resources

In het kader van de permanente vorming voor preventieadviseurs en leidinggevenden wordt er door Descon jaarlijks een actualiseringsprogramma ingericht.

Ziet u door het bos de bomen niet meer?  Bent u eventjes de pedalen kwijt?  Te veel Koninklijke Besluiten, Europese Richtlijnen en Wetten die verschijnen en verdwijnen? Of... wil U gewoon uw kennis bijschaven en “up-to-date” blijven inzake Arbeidsveiligheid en Welzijn?  Dan is dit “Safety-Update-Programma” wellicht de oplossing. Het programma is specifiek gericht naar de preventieadviseurs en/of bedrijfsleiders en zeker ook naar de leden van de hiërarchische lijn (de  leidinggevenden van uw bedrijf). Een dag boordevol informatiesessies over verschillende actuele onderwerpen.

Diegenen onder u die in het verleden reeds aanwezig waren op deze jaarlijks terugkerende studiedag weten dat dit zoveel mogelijk om een praktijkgerichte aanpak gaat.

Het Safety-Update-Programma zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 23 november 2018.

Om u een aangename dag te bezorgen gaat het programma door in het Aldhem Hotel te Grobbendonk.  Makkelijk bereikbaar, parking in overvloed en een gezellig middagmaal is inbegrepen.