Basiscursus preventieadviseur niveau III

Amelior vzw
Organisatie: 
Amelior vzw
Activiteit: 
Vorming
Datum: 
Dinsdag 17/04/2018 - 13:00 tot Dinsdag 06/11/2018 - 18:30
Prijs: 
Vanaf 725 €
Plaats: 
Innotek
Cipalstraat 3
Geel 2440
België
BE
Toegankelijkheid: 
Iedereen
Doelgroep: 
Andere, Preventieadviseur veiligheid, Preventieadviseur arbeidsgeneesheer, Preventieadviseur psychosociale aspecten, Preventieadviseur ergonoom, Preventieadviseur hygiënist, Werkgever of lid van de hiërarchische lijn, Syndicaal afgevaardigde, Vertrouwenspersoon, Human Resources
De basiscursus preventieadviseur niveau 3 voldoet aan de eisen van het KB van 17 mei 2007 en komt in aanmerking voor educatief verlof (N-1971/C-11). Na slagen van deze praktisch ingerichte cursus, krijgen de cursisten een getuigschrift van deelname aan de basiscursus die 40u bestrijkt.

WAAROM AMELIOR?

Amelior vzw is opgericht door een managers die hun passie voor veiligheids- en kwaliteitsmanagement wilden delen met het bedrijfsleven. Ondertussen is dit uitgemond in een professionele organisatie die reeds decennia ten dienste staat van het bedrijfsleven

VOOR WIE?

Meer en meer werkgevers vinden het raadzaam hun leidinggevenden en kaderleden een basisvorming veiligheid te laten volgen.

Daarom is deze opleiding ontworpen voor:

  • Medewerkers van de Interne Dienst Preventie en Bescherming of hoofd van de ‘Interne dienst voor Preventie en Bescherming’ van een C- of D-bedrijf die wil voldoen aan de wettelijk vereiste basisvorming.
  • Kaderleden en leidinggevenden die hun kennis over arbeidsveiligheid willen bijschaven.
  • Leden van het Comité PBW.

 PROGRAMMA

U krijgt de basisvorming veiligheid. U krijgt in korte tijd zicht op alle belangrijke aspecten van het hedendaags veiligheidsbeleid: zowel de algemene denkwijze, de wetgeving als de specifieke risico’s komen aan bod.