Evenementen van de FOD

In de rubriek Evenementen van de FOD worden alle activiteiten van de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg opgenomen: studiedagen, infosessies...

Alle geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via een login. Meer informatie vindt u in de rubriek Hoe inschrijven.

Maart 2019

 • Evenement
  07.03.19

  "Intemporelle dimension" - Etienne Schwarcz - Digitale schilderkunst

  U bent van harte welkom op de vernissage, donderdag 7 maart van 18u tot en met 21u. (De Q-Park parking op verdieping -6 is gratis toegankelijk voor de gasten van de vernissage)
 • Evenement
  21.03.19

  Keuringen in bedrijven - Infonamiddag

  In onze werkomgeving zijn er heel wat arbeidsmiddelen waarvoor een verplichte keuring of controle van toepassing is. Met deze studienamiddag willen we hierover wat duidelijkheid bieden. Naast de wetgeving wordt stilgestaan met de algemene verplichte inspecties in uw bedrijf door een externe dienst technische controle. Maar wat na deze controles ? Wat kan je allemaal terugvinden op het keuringsverslag en hoe interpreteer je deze verslagen ? Afsluitend wordt een online webplatform voorgesteld voor het beheer en opvolging van keuringsverslagen.
 • 28.03.19

  FACTCHECK - Mythes en feiten over chemische agentia - Gratis sessie 28 maart 2019 - Worksafe Antwerpen

  Gratis infosessie in het kader van de campagne Gezonde werkplekken - "Gevaarlijke stoffen, zo pak je dat aan" op 28 maart 2019.